Sådan får dit event digitale vinger

13.45 - 14.30 tirsdag den 5. november 2019 Foredrag

Oplægsholder Signe Vinther Olesen, Bloggers Delight, vil i dette foredrag komme ind på, hvilken kommerciel og digital merværdi influencer marketing kan tilføje til et event.

Første del af oplægget omhandler værdien af influencer marketing i events, hvordan man kan forlænge levetiden, og hvilke digitale muligheder der er for at nå et bredere og større publikum.

I indlægget vil Signe komme ind på de mange muligheder, der er for at aktivere influencer i sit event samt hvilke overvejelser man skal gøre sig, inden man går i gang. Dette vil blive vist gennem et par cases. Hun vil endvidere komme omkring nogle af de problematikker, der også kan være forbundet med influencer marketing.

Bonus! Få nogle konkrete værktøjer og tips til at komme i gang med influencer marketing til Jeres næste event.

 


Signe Vinther Olesen

Taler: Signe Vinther Olesen

Signe Vinther Olesen er Influencer Marketing Advisor hos Bloggers Delight

Signe har en Bachelor (B.Sc.) i Humanistisk Teknologi og Kandidat (MS) i Digital Kommunikation, Cand.IT fra IT-Universitet. 

Hos Bloggers Delight rådgiver Signe annoncører i influencer marketing og hjælper med at sætte retningen for kampagner på tværs af platforme. Her agerer hun det rådgivende, kreative og strategiske mellemled mellem influenten og annoncøren med henblik på at skabe de mest indbringende kampagner.

Signe har flere års erfaring med kreativ konceptualisering og strategisk rådgivning af influenser marketing og content marketing fra arbejdet på et mediebureau.