Få mere ud af dit event med video – før, under og efter den store dag

11.15 - 12.00 tirsdag den 5. november 2019 Foredrag

Josefine Volqvartz og Rikke Sternberg fra Inspire Film & Content Strategy har skabt videoindhold til og fra events i mange størrelser. Fra den globale event med egen pop-up tv station til morgen-seminaret med tre skarpe talere. I dette indlæg deler de erfaringer og tips og tricks, til hvordan du kan forlænge dit events levetid med video.

Et event er ikke kun en begivenhed, den dag det finder sted. Video performer godt online og kan være med til at skabe værdi længe efter, at scenelyset er slukket. Video er effektivt som markedsføringsmateriale i rekrutteringen af gæster, som visuelt power-element under og mellem indlæg, som indhold for både besøgende og virtuelle gæster på dagen - og som livsforlænger for det stærke indhold, dagen bød på.

 


Josefine Rikke Inspire

Taler: Inspire Film & Content Strategy

Josefine Volqvartz har mere end 15 års erfaring med at udvikle og producere tv-indslag, talkshows, debatprogrammer og nyhedsprogramformater. Hun har arbejdet i både Europa, Mellemøsten og Afrika for bl.a. CNN, The Guardian, Al Jazeera, BBC, samt Vice/HBO. I 2016 stod hun i spidsen for Pop Up tv-stationen under den globale Women Deliver-konference i København.

I Inspire Film skaber Josefine programformater og eventdækning for organisationer og store virksomheder, bl.a. Womenomics, Danish Diversity Council, FN, Microsoft og Sustainia.

Rikke Sternberg har en baggrund som tech-journalist og rådgiver og var i syv år partner i PR-bureauet Mannov. Hun har arbejdet med globale teknologivirksomheder som bl.a. IBM, Microsoft, Nokia, SAS Institute og Dell og har rådgivet om såvel content strategi, presse-outreach og præsentationsteknik i eventsammenhæng.

I Inspire Film hjælper hun bl.a. kunderne med at skabe sammenhæng i budskaber og udtryk på tværs af formater og kanaler – før, under og efter en event.