Program - Onsdag 6. november


Hvordan tjener du penge med myselfie?

10.00 - 10.45 | Foredrag

Myselfie begge

Peter og Thomas fra Myselfie fortæller om deres fælles rejse fra produktets spæde start, til medvirken i Løvens Hule og internationaliseringen der efterfølgende er påbegyndt.

Læs mere her


Kreativt idé & Eventmageri

11.00 - 11.45 | Foredrag

Janne H2

Alle mennesker er født kreative men måske mangler fantasien et skub eller en opdatering. På dette seminar får du et kreativt lynkursus med nyttig viden, lærerige cases samt tips og tricks til at udvikle ideer, service, events og rammer, der krammer.

Læs mere her


Hvornår skal du rulle den røde løber ud?

12.15 - 13.00 | Foredrag

Jacob Panum

C More Danmark ruller den røde løber ud, når streamingtjenesten vil gøre en ekstra indsats for at promovere sit indhold. Det er senest sket med internationale serier som Peaky Blinders 5 og Catch-22 med George Clooney.

Læs mere her


Events og ansvar

13.30 - 14.15 | Foredrag

Rodkjaer3

I dag bliver der talt utrolig meget om ansvarlighed og bæredygtighed. Hvordan kan det tænkes ind, når en virksomhed skal afholde et event? Kan man som leverandør påvirke kunden til at blive mere ansvarlig?

Læs mere her


Hvordan får du større succes på de sociale medier?

14.45 - 15.30 | Foredrag

Emil Svoldgaard TMG2

I dette foredrag ruster The Marketing Guy dig til at forbedre dit potentiale på de sociale medier med S.A.L.E.S.-modellen. Du lærer hvordan man udnytter sine styrker, hvordan man arbejder med sine svagheder, og hvordan man skaber resultater ved at fokusere på data i stedet for mavefornemmelser.

Læs mere her